С М Б Съюз на математиците в България

Великденско математическо състезаниеТрадиционното Великденско математическо състезание за ученици от 1 до 12 клас ще се проведе на 22 април 2017 г. (събота) от 10:00 до 12:00 часа в сградата на ППМГ “Васил Левски“ гр. Смолян.

   Обява                  Регламент                  Заявка

                   Декларация от родител

ППМГ „Васил Левски” – гр. Смолян организира курс по математика за седмокласнициКурсът по математика е съобразен с изискванията на МОН. Заниманията са насочени към развиване на умения за правилен подбор на методи за решение на зададена задача. Задачата на курса е задълбочена подготовка върху целия материал по математика от учебната програма – V, VI и VII клас, включен във външното оценяване. Целта на подготовката е да се усъвършенстват познанията и уменията на учениците, решавайки примерни изпитни теми и тестове, както и такива, които вече са били давани на външно оценяване.

За допълнителна информация прочети тук

Ученическият институт по математика и информатика и ученическата секция на 46. Пролетна конференция на СМБ, от 9 до 12 април 2017 година в Боровец, организират пролетна конференция за ученици и семинар за учители на тема "Научно ръководство на ученически проекти"


Допълнителна информация за пролетната конференция за ученици


Допълнителна информация за семинара за учители


© 2016 СМБ - Смолян

Полезни връзки
МОН

СМБ

СЪСТЕЗАНИЯ

AlekDimitrov.com

За ...